måndag 25 januari 2010

låång dag ..


tjabba tjena hallå !
nu sitter jag här igen och skriver några rader om min dag.
Dagen började men att jag åkte med bussen till Arvika och då gick jag och Nitti till Nadia älskling och var hos henne tills det var dags för skola . skoldagen gick fort och det var väll som vanlig. efter skolan gick jag, Laura, Manda och Nitti till biblioteket och planerade lite om vad vi skulle säga på våran gympa redovisning imorgon.
Jag, Manda och Nitti gick sen till helso kost och köpte lite vitaminer till mig som stärker håret och så köpta jag ett kamomill schampo som ger en ljusare ton i blont hår. För som en del redan kanske vet så håller jag på att bli blond igen efter min blåa färgexplosion och det går ju lite si och så.. Sen gick vi i alla fall till ica STJÄRNHALLEN och köpte 2 paket schwarzkopf intensiv blondering så nu sitter jag här och är nästan vit i huvet plus lite ljusblått efter bara en blondering :)

Jag och Nitti åkte hem med mormor när klockan var ungefär 5 och då åkte också Oscar med. När vi kom hem så blev det att vänta på mat.. men det var det värt! mamma är att en hejare på att laga lasagne ! :)


Nu ska jag gå ner och kolla på paradis hotell, skriver kanske lite mer när det är slut, om inte pappa har stängt av internet då förstås -.-PUSS så länge / karolina widin

2 kommentarer:

  1. Tack, du! Roligt att du gillar Lasagnen!
    Puss!

    SvaraRadera
  2. Lasagne låter gott :) jag tycker att du passar väldigt bra i ditt superblonda hår :) Gillade färgexplosionen också! Kramar Anna

    SvaraRadera