måndag 28 september 2009

MILFEN


jag är den lilla mamman i allas sälskap som alltid bryr sig och vill det bästa för alla även om det inte gör mig glad. Jag har varit med om mycket i mitt korta liv här på jorden men nu vet jag äntligen vad det är som fattas, det kan jag inte skriva och det är häller inte många som vet vad det är men dom så vet betyder egentligen mäst av allting .
den ena vet att hon betyder allra mäst och att hon är det bästa som hänt mig.
den andra kan jag inte uppskatta och vet inte häller att hon egentligen är viktigast. jag lyssnar inte fasst än jag vet att jag borde det. Denna person är viktigast av allt men det har jag inte upptäckt än. (det är inte min mamma, om ni kanske trode det. Sorry morsan)
Det tar lite tid att läka dom sår som är gjorde men allt kommer årdna sig, det håppas jag i alla fall.......

3 kommentarer:

 1. Ok, men lite viktig är jag väl :O)

  SvaraRadera
 2. svar på kmt:
  ja det är klart du är mamma :)<3

  SvaraRadera
 3. Det är bra att vilja ta hand om sina vänner och andra människor runt omkring sig, men man får inte göra det på sin egen bekostnad. Om man bryr sig så mycket om andra att man inte tar hand om sig själv kommer man inte att kunna vara den personen så länge. En klok människa sa en gång till mig att hon alltid såg til att må bra själv FÖRST. Annars kunde hon inte hjälpa andra... "Vad mår jag bra av?" var en fråga hon ofta ställde till sig själv och sedan fattade hon utifrån det, de beslut som var bäst.

  Kärlek och vänskap är att vilja hjälpa andra utan att trampa på sig själv! Ta hand om dig själv så kan du sedan vara stark för andra! Kram

  SvaraRadera