tisdag 22 september 2009

Prutt

haha, om döden och en prutt som varade i 24 minuter ;s och den tog kål på båda två, det var ångorna som blottades framför deras turknäsor. det var en otrolig historia om två människor som var kära men dog av en fisånga..

gunnhild var en rökare, precis som gud. hon var lite ringrostig med rökningen, men hon tyckte det var kul ändå. hon rakade pubisen varje morgon kl 7. det var dagens höjpunkt. magen var putad och benen var krokiga. hon hade rakad benen, men inte på knäskålarna. det var mode då!

varje tisdag åker, min morfar till centralen och röker på. han är lite rolig sådär. han åker tåg. min mormor hänger med på bäsriga kalas. sen åker dom till gunnar och sven och drar dom i snopparna. sen åker dom hem, och knullar geten som står i deras kök, sen äter dom grädde i deras soffa. som har legat där i tusen år. en upplevelse som dom skriver ner i sina dagböcker som är rosa.

sen åker dom till biblioteket och köper en öl, sen dricker dom den på vägen hem med bilen, det rimmar nästan ja. hoppas att jag blir jävligt hög ida. och min mormor hon heter agda, hon leker mus, morfar är katt. dom har en väldigt vild natt.

2 kommentarer:

 1. Ibland skriver du nästan lyriskt :-) Vad tycker du om följande dikt? (Har tyvärr tappat bort diktboken så jag vet inte författare. Återkommer om det när jag köpt den nya på Biblioteket!

  "Jag är blott en fimp

  Han tar i mig
  å jag glöder.
  Han rör vid mig med sina läppar
  å Han kramar mig.
  Han går med mig ut på gatan.
  Han trampar på mig. Varför trampar han på mig?

  Jo, jag är blott en fimp som Han tänt, en fimp som Han bränt, en fimp - som Han slängt"

  SvaraRadera
 2. den var snygg! det var den faktiskt ;o

  SvaraRadera